Wie had dat ooit verwacht..

Robert Jansen; die gozer die voor een groot deel van zijn leven een hekel had aan zijn leven. Ik wist niet wat ik wilde, ik had geen idee waar ik mee bezig was en waar ik heen moest.

Eigenlijk wilde ik alleen maar niksen en uitslapen. Meer niet.

Deze zelfde Robert is 180 graden gedraaid. In 2016 kreeg ik een missie...

...mezelf helpen naar VRIJHEID dankzij het internet en hier vervolgens andere mensen ook bij helpen.

Fast-forward naar 2021 en het is een feit. Ik maak meer dan 10K p/m met het internet en leer andere mensen hoe ze dit ook kunnen bereiken. Het internet zit vol mogelijkheden. Je moet ze alleen wel willen zien en je handen voor jouw eigen leven in het vuur durven steken.

🔥 Blijf je hetzelfde doen wat je altijd al deed, dan zal je ook hetzelfde krijgen als wat je tot nu toe hebt gekregen...

Uitzichtloos tot mijn 27ste jaar

Voor lange tijd heb ik een, voor mijn gevoel, uitzichtloos leven gehad. Ik was vaak het buitenbeentje en wist totaal niet wat ik met mijn leven moest. Ik deed maar wat. De meeste dingen die ik probeerde mislukten en ik gaf snel op.

De vele banen en opleidingen die ik heb gehad... het droeg allemaal niet bij aan mijn levensgeluk. Sterker nog, ik werd diep ongelukkig van het idee dat ik tot mijn 67ste zou moeten verblijven in een omgeving waar ik zelf niet voor koos. Met mensen waar ik niet voor koos. Met een salaris die mijn waarde niet dekte (niet arrogant bedoeld).

Ik vond namelijk mijn tijd veel meer waard dan het uurloon waar ik het vaak voor moest doen. De uren die ik nu besteed kan ik NOOIT meer ergens anders aan besteden. Die tientjes voor een uur werken dekken dan zeker de waarde niet van mijn korte tijd hier op aarde.

🚀 Eind 2016 was het tijd voor verandering. Ik begon met iets heel nieuws:

Affiliate Marketing

Het promoten van andermans producten voor een commissie. Dat is affiliate marketing in 1 zin.

Oftewel: je prijst andermans producten aan (dit kan op allerlei manieren) en krijgt per succesvolle doorverwijzing (iemand koopt het product / de dienst via jouw affiliate link) een beloning: de commissie.

Deze commissies lopen erg uiteen.

Bij het promoten van producten via Bol.com krijg je 6-8% commissie over de gehele bestelling van de persoon die je hebt doorverwezen.

Bij een bestelling van €50 krijg jij dus ongeveer €3,50. Dat is niet heel veel. Maar als je maandelijks 500 - 1000 mensen doorverwijst naar bol dan wordt het een beetje interessant

Het wordt interessanter als je producten promoot waarbij je een commissie krijgt €50 per verkoop.

Affiliate Marketing Domination

Doe dat 40 keer in een maand en je hebt al €2000 in één maand binnen. 

Nóg leuker is het om producten te promoten waarbij je €100 - €250 - €500 of nog meer commissie krijgt per verkoop. Promoot een product met €250 commissie 1 keer per 3 dagen je hebt al een inkomen waar de meeste mensen prima van rond kunnen komen.

🌴 Ik leer je er alles over in Affiliate Marketing Domination.

100K Mindset

Om succesvol (online) ondernemer te worden is het essentieel om een krachtige mindset te ontwikkelen.

Een mindset die jou altijd motiveert, zelfs in moeilijke tijden. De mindset die jouw obstakels laat overwinnen en de risico's laat nemen waardoor je extravagante resultaten neerzet. Het is die mindset die jouw laat doorzetten, ook al zit het tegen.

Deze mindset leer ik mensen in de 100K Mindset.


Verandering kan NU

Geloof me, ik ben echt niet altijd zo'n succes geweest. Ook ik heb hier hard voor moeten werken. Ik heb vele boeken verslonden en veel (op)gekeken naar mensen die "het" al gemaakt hadden.

Van Brian Tracy hoorde ik jaren geleden een zin die me altijd is bijgebleven. Hij zegt:

"Look at people who are successful. Copy what they do and you will achieve the same things."

En dat is wat ik heb gedaan. Ik heb gekeken naar hoe succesvolle mensen te werk gaan. Wat doen ze wel en wat doen ze absoluut niet. Dat ben ik gaan na-apen waardoor ik nieuwe, gewenste resultaten kreeg.

Enkele veranderingen die ik heb doorgemaakt:

Verandering #1 ➡ Moeilijke weg

Vroeger was ik liever lui dan moe. Ik wilde zoveel mogelijk relaxen en het maar zo comfortabel mogelijk hebben. Het liefst zoveel mogelijk risico uit de weg gaan. Toen besefte ik me dat rijke mensen juist de moeilijke dingen doen, waardoor ze een makkelijker leven krijgen.

Terwijl arme mensen liever de makkelijke dingen doen, waardoor hun leven alleen maar moeilijk wordt. Vanaf dat moment ben ik de moeilijke weg gaan bewandelen... de weg die de massa niet wil bewandelen. Waardoor ik het leven heb gekregen die de massa nooit zal krijgen.

Verandering #2 ➡ Van hard werken naar slim werken

Toen ik net begon met mijn bedrijf werkte ik hard. Zoveel mogelijk tijd besteden aan het opbouwen van mijn online onderneming. Daar is helemaal niets mis mee, alleen niet eeuwig vol te houden.

Inmiddels 'werk' ik op zijn max. nog 30 uur per week, puur omdat ik het zelf zo gaaf vind om van waarde te zijn.

Veel zaken binnen mijn bedrijven ben ik gaan uitbesteden en nu hoef ik niet meer hard te werken. Ik ben veel slimmer gaan werken waardoor ik met minder moeite meer van betekenis ben voor mijn studenten en volgers.


Verandering #3 ➡ Doorzetten

Had me 10 jaar geleden gezien en ik was een man van opgeven. Enthousiast beginnen met iets nieuws en voor je het weet was de motivatie als sneeuw voor de zon verdwenen.

Om succesvol te worden met het internet MOEST ik deze attitude veranderen. Want er zijn altijd obstakels. Het is soms moeilijk. En er gaan zich tegenslagen voordoen. Als ik met dezelfde houding als 10 jaar geleden het online ondernemerschap had benaderd, dan was er niets van terechtgekomen.

Gelukkig heb ik hierin weten te veranderen. Het woordje opgeven bestaat al bijna niet meer in mijn woordenboek. Ik zet gewoon door als ik ergens mijn zinnen op heb gezet. Met dit oneindige doorzettingsvermogen heb ik mooie resultaten geboekt, die ik niet zou hebben als ik dezelfde attitude had als 10 jaar geleden.


Verliefd op het proces

Ook ik moest van ver komen. Jarenlang ben ik aan de drugs geweest en zat ik in uitzichtloze baantjes. Na mijn 'reset' in 2016 die ik in Mallorca heb doorgemaakt, is mijn leven compleet veranderd. Het was 1 simpele beslissing die ik destijds heb gemaakt.

Tot daar en niet verder.

Inmiddels geniet ik daar met volle teugen van. Ik leef een prachtig leven en kom dagelijks nog uitdagingen tegen. Voorheen zou ik er een hekel aan hebben, maar nu vind ik het juist prachtig. Iedere uitdaging biedt namelijk de kans om te groeien. En daarom ga ik zoveel mogelijk uitdagingen aan en ben ik verliefd geworden op het proces. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jaren geleden heb ik de beslissing gemaakt om mijn eigen succes waar te maken. Het was geen makkelijke weg. Gelukkig betekent 'niet makkelijk' niet onmogelijk. 

Sterker nog... in ons land hebben we ALLE mogelijkheden.

Het pad naar (financiële) vrijheid heb ik voor mezelf neergelegd. Het is nu aan jou om ditzelfde pad te bewandelen. Lijkt het je wat om dit samen aan te gaan? Bekijk dan de 4 mogelijkheden.


#1: Affiliate Marketing

Geld verdienen met affiliate marketing

Begin jouw affiliate marketing business waar je €3000+ per maand mee maakt.

>>Ga naar amdomination.nl

#2: 100K Mindset

Mindset voor meer geld

€100K en meer verdienen als ondernemer met de juiste mindset.

>>Ga naar 100kmindset.nl

#3: Cash Cow

Cash Cow Academy

Geld verdienen met YouTube zonder zelf ooit een video te maken. Hoe dan?

>>Ga naar mijn cash cow journey


#4: Winstgevend investeren in cryptocurrency

Ik investeer wel in ruim 10 verschillende crypto coins via Bitvavo, maar ik ben er niet dagelijks mee bezig.

Als je echt een sterke methode wilt om te handelen (voor zowel daytraden als lange termijn vermogen opbouwen met cryptocurrencies) moet je toch echt bij mijn zakenpartner Corné Marchand zijn.

Bekijk zijn YouTube-kanaal waar hij veel waardevolle tips & technieken geeft over crypto-trading. Hij heeft ook de cursus Cryptonite opgezet.

Een complete A-Z methode over crypto die hij steeds verder uitbreidt.

Cryptonite Corne Marchand